loading
Herinrichting Hoogepat
In opdracht van de gemeente Veldhoven gaan wij een herinrichtingsproject voor Hoogepat om te zorgen voor een prettige woon- en leefomgeving voor de inwoners.
Nieuwe inrichting Dirk Boutslaan
In opdracht van de gemeente Eindhoven gaan wij de nieuw inrichting verzorgen van de Breitnerstraat, Lucas Gasselstraat en Dirk Boutslaanherinrichten.
Completion
93%
Herinrichting De Stoutheuvel
In opdracht van de gemeente Eindhoven gaan wij De Stoutheuvel herinrichten. Dit is een werkvak van bijna 1,5 km waarin wij de verhardingen, huisaansluitingen en het grootste gedeelte van het...
Completion
93%
Hemelwaterriool Frederika van Pruisenweg
In opdracht van de gemeente Eindhoven hebben wij in de Frederika van Pruisenweg het laatste van het verbindingsriool van de Gender gelegd. Dit was een betonbuis 1.500mm die tussen twee putten...
Completion
93%
Liverdonk fase 2 woonrijp maken
In opdracht van de gemeente Helmond zijn wij in het stadsgedeelte Brandevoort de wijk Liverdonk fase 2 aan het woonrijp maken.
Completion
93%
Bouwrijp maken Hockeyweg – Udenseweg
In opdracht van de gemeente Uden gaan wij de Hockeyweg bouwrijp maken als voorbereiding op de nieuwbouw van het politiebureau en de brandweerkazerne.
Completion
93%
Woonrijp maken plan Celsius fase 1
Voor Stichting Sint Trudo hebben we midden in Woensel West de eerste fase van de wijkvernieuwing plan Celsius woonrijp mogen maken.
Completion
93%
Design & construct internationale bushalte
In opdracht van de gemeente Eindhoven hebben wij binnen 6 weken tijd het technisch ontwerp, bestek en de uitvoering in bouwteam mogen verzorgen voor het aanleggen van de Internationale bushalte.
Completion
93%
Verwijderen en storten strekdam
Voor Watersportvereniging De Maaskant hebben wij een strekdam in hun haven mogen verwijderen.
Completion
93%
Fietspad Bilderdijklaan reconstrueren
Voor de gemeente Eindhoven hebben we de kruising Wal met de Bilderdijklaan voor het Van Abbemuseum mogen reconstrueren met een vrijliggend fietspad (‘slow-lane’).