Visie en beleid

Betrouwbaar samenwerken met, en kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers: dát is onze drijfveer. Daarom werken wij hoofdzakelijk met eigen medewerkers die wij zo veel mogelijk intern opleiden. Op elk vakgebied hebben wij specialisten in huis die, daar waar disciplines elkaar overlappen, constructief kunnen samenwerken. Dit maakt ons vindingrijk. Met het breedste scala aan mogelijkheden op zak vinden we de beste oplossing voor uw uitdaging in wegenbouw en zorgen we vervolgens voor een daadkrachtige uitvoering.

Omgevingsmanagement
Omgevingscommunicatie en hinderbeperking zijn ontzettend belangrijk. Om onze opdrachtgevers te ontzorgen, neemt Hanenberg het omgevingsmanagement graag op zich. Soms is het onvermijdelijk dat omwonenden hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Door proactieve communicatie en een open houding creëren we begrip en een goede verstandhouding. Onze vaklieden lichten bewoners zelf in over de werkzaamheden en zijn altijd aanspreekbaar. Omdat we steeds met dezelfde specialisten op één project werken, hebben omwonenden altijd een bekend gezicht voor zich.

Verantwoord en gecertificeerd
Bij Hanenberg willen we de dingen goed doen, maar ook goede dingen doen. Daarom zijn wij niet alleen een erkend leer-werkbedrijf voor leerlingen, maar ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook het milieu gaat ons aan het hart. Daarom investeren wij altijd zo milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijk in voertuigen en huisvesting én gaan we bewust om met onze CO2-uitstoot. Onze kwaliteit is gewaarborgd met het ISO-9001-, VCA**-, PSO- én BRL 9334-certificaat.

BRL1 PSO1