Over ons

Historie

Van jonge ondernemer naar wegenbouwspecialist

Als een van de jongste ondernemers van zijn tijd richtte André van den Hanenberg in 1968 zijn eigen stratenmakersbedrijf op. Dat was het begin van Hanenberg Wegenbouw. Door de ondernemersgeest van deze negentienjarige én het steeds weer professioneel inspelen op nieuwe wensen van klanten, is Hanenberg Wegenbouw uitgegroeid tot een ervaren en veelzijdig wegenbouwspecialist. Werkzaam over de volle breedte van het vakgebied.

Inmiddels staat Andrés zoon John aan het roer. Door te blijven meedenken in oplossingen en voorop te lopen binnen de branche blijft Hanenberg volop aan de weg timmeren, nu en in de toekomst.

co2prestatieladder-niveau-3 (1)

VISIE EN BELEID

Betrouwbaar samenwerken met, en kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers: dát is onze drijfveer. Daarom werken wij hoofdzakelijk met eigen medewerkers die wij zo veel mogelijk intern opleiden. Op elk vakgebied hebben wij specialisten in huis die, daar waar disciplines elkaar overlappen, constructief kunnen samenwerken. Dit maakt ons vindingrijk. Met het breedste scala aan mogelijkheden op zak vinden we de beste oplossing voor uw uitdaging in wegenbouw en zorgen we vervolgens voor een daadkrachtige uitvoering.

Omgevingsmanagement

Omgevingscommunicatie en hinderbeperking zijn ontzettend belangrijk. Om onze opdrachtgevers te ontzorgen, neemt Hanenberg het omgevingsmanagement graag op zich. Soms is het onvermijdelijk dat omwonenden hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Door proactieve communicatie en een open houding creëren we begrip en een goede verstandhouding. Onze vaklieden lichten bewoners zelf in over de werkzaamheden en zijn altijd aanspreekbaar. Omdat we steeds met dezelfde specialisten op één project werken, hebben omwonenden altijd een bekend gezicht voor zich.

Verantwoord, duurzaam en gecertificeerd

Bij Hanenberg willen we de dingen goed doen, maar ook goede dingen doen. Daarom zijn wij niet alleen een erkend leer-werkbedrijf voor leerlingen, maar ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze kwaliteit, veiligheid en milieu inspanningen zijn gewaarborgd door de diverse certificaten waarvoor wij gecertificeerd zijn. Hiermee tonen we aan kwaliteit hoog in het vaandel te hebben en ook veilig werken voor onze medewerkers en de omgeving mogelijk te maken tegen een zo gering mogelijke impact op het milieu.