15.04
2019

Hanenberg Wegenbouw wint tweede Philips Safety Award

Een veilig bouwproces is altijd al erg belangrijk geweest voor Hanenberg Wegenbouw. Dat blijft niet onopgemerkt: in maart ontvingen we voor de tweede keer de Philips Safety Award voor het Philips Innovation Center Eindhoven North in Best.

Twee jaar geleden namen we de award, die toen voor het eerst werd uitgereikt, al in ontvangst. “Hanenberg Wegenbouw toont zich een ware ambassadeur op het gebied van veilig werken”, stelde Philips destijds. Ook dit jaar werden we geroemd om onze aandacht voor veiligheid, wat leidde tot een unanieme verkiezing.

Erkenning
John van den Hanenberg is blij dat hij de award opnieuw heeft mogen ontvangen: “Er is weinig mooiers voor een bedrijf dan erkenning krijgen van je klanten. Dat de Philips Safety Award voor de tweede keer naar Hanenberg Wegenbouw is gegaan is dan ook iets waar we erg trots op zijn.” Daarbij heeft Hanenberg Wegenbouw constant vastgehouden aan de werkwijze die altijd gehanteerd wordt, vertelt John: “Het gaat om netjes, veilig en verantwoord werken op het Philipsterrein. Dat is voor ons natuurlijk altijd al erg belangrijk, dus we hebben ten opzichte van de vorige uitverkiezing eigenlijk niets veranderd”, legt hij uit.

De award werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt en bestaat uit een trofee, een oorkonde en een eervolle vermelding in de entree van het Philips-gebouw. Opvallend: de award ging alle drie de keren naar een bedrijf uit Oss. Vorig jaar won Bouwbedrijf Berghege. Met de tweede uitverkiezing voor Hanenberg is één ding zeker: in Oss wordt veilig en verantwoord gewerkt!