18.04
2018

Philips Campus Best Safety Award: mooie beloning voor onze inzet op veiligheid

Een veilige werkomgeving voor medewerkers en klanten staat voor Hanenberg Wegenbouw voorop. Dat is ook onze vaste opdrachtgever Philips opgevallen. Dinsdag 14 maart kregen wij op het Philips-terrein in Best de prestigieuze Safety Award van Philips uitgereikt.

“Hanenberg Wegenbouw toont zich een ware ambassadeur op het gebied van veilig werken.” Met die woorden onderstreepte Philips de toekenning van de award. Het feit dat Philips Best een eigen afdeling Health, Safety en Environment (HSE) heeft, bevestigt hoe belangrijk het bedrijf een veilige, duurzame en inspirerende werkomgeving vindt. Deze afdeling beoordeelt hoe samenwerkingspartners presteren op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. De Safety Award wordt jaarlijks toegekend op de Philips Campus Best aan de partner die eruit springt op het onderdeel veilig werken.

Transformatie bedrijventerrein Best
Philips en Hanenberg Wegenbouw hebben een samenwerking in bouwteamverband. Hanenberg transformeerde het bedrijventerrein in Best tot een groene, parkachtige werkomgeving en is er preferred supplier’, ofwel de vaste onderhoudspartner. “Daarbij is het Philips opgevallen dat wij veiligheid en duurzame maatregelen op de eerste plaats zetten en belangrijker vinden dan geld”, aldus John van den Hanenberg. Hij nam de award op 14 maart in ontvangst, maar benadrukt dat deze alle medewerkers toekomt.

De Philips Campus Best Safety Award bestaat uit een wisseltrofee, een oorkonde én een eervolle vermelding in de entree van het Philips-gebouw.